Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Ion Minulescu – Romante pentru mai tarziu

Articol postat de

Autor: Ion Minulescu;
Titlu: Romante pentru mai tarziu;
Anul aparitiei: 2009;

Am aceeasi dilema pe care am avut-o atunci cand am scris despre Necuvintele lui Nichita Stanescu. O sa va rog sa aruncati o privire si acolo, pentru a va edifica in ceea ce priveste parerea-mi despre poezie. Volumul lui Minulescu, Romante pentru mai tarziu, a fost editat de suficiente ori incat sa il consideram demn de atentie. Insa, pentru mine, ramane totusi doar o colectie de versuri.

Fara sa mai trag de timp, va anunt ca saptamana aceasta Romante pentru mai tarziu a fost scos de Jurnalul National in colectia Biblioteca pentru toti. Puteti comanda online un exemplar de pe Shopul lor, sau puteti castiga unul participand la concurs.

Daca printre voi se afla amatori de poezie care considera ca pot analiza acest volum al lui Minulescu mai pe larg, va rog sa o faceti.

VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 8.0/10 (7 votes cast)
Ion Minulescu - Romante pentru mai tarziu, 8.0 out of 10 based on 7 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Ion Minulescu, _Comentator: Alex Sima, Colectia: Jurnalul National, Concurs, Editura: Litera | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.