Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive

Blogroll

Meta

Taguri

actiune adolescenta Analiza arta autobiografie aventuri bestseller ciudate clasice controversate copilarie dezvoltare personala dragoste Drama ecranizate erotic erotism evolutie excelente familie Fantasy istorie politica premiate Psihologic recenzii recomand recomandari roman romanesti Romania Scriitori Serii SF societate spiritual Stiri suspans Thriller vechi

Despre

Carti TownPortal a inceput ca un blog personal in vara anului 2008, un loc pentru impresiile de dupa citirea cartilor. Cu timpul, a evoluat si s-a transformat intr-un spatiu online pentru pasionatii de lectura. Acum ofera vizitatorilor sai opinii sincere despre cartile citite de cei din echipa de peste 20 de redactori.

Regula principala pentru recenziile noastre: sa induca eventualului cititor sentimenul de a vrea sa citeasca respectiva carte, sau de a o ocoli. Daca ni se pare ca am pierdut timpul citind-o, vom spune asta, prezentand si motivele. Daca ne-a marcat pozitiv, la fel. E posibil ca unii din noi sa prezinte pe larg actiunea cartii. E alegerea lor. Dar o recenzie aparuta aici va fi mereu mai mult decat un text ce poate fi pus la sfarsitul unei carti drept prezentare… Va fi un mesaj sincer, care o sa vina de la cel ce a citit cartea, adresat celui ce considera daca sa o citeasca sau nu. In decurs de un an s-au adunat aici sute de recenzii si comentarii, uneori chiar din partea scriitorilor insisi.

Fiecare dintre noi are preferintele sale (jurnalism, psihologie, stiinte politice, antropologie etc.). Unii citesc poezii, altii science fiction. Pe toti ii leaga insa aceeasi pasiune: cititul. De-a lungul timpului, Carti TownPortal a reusit sa lege parteneriate cu multe dintre editurile si librariile din tara, precum si cu ziarele ce au colectii de carte. Prin intermediul nostru se desfasoara astfel si concursuri periodice sponsorizate de parteneri.

In martie 2009 Carti TownPortal a castigat locul 3 la RoBlogFest – Categoria jurizata “Bloguri de cultura”, din 122 de siteuri inscrise. Concursul a fost jurizat de Florin Iaru, Ioan T. Morar si Cezar Paul-Badescu.

Ne dorim sa construim aici si o resursa de informatii pentru toti iubitorii de carti. Va vom tine la curent cu evolutia situatiei.