Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Un brad pe zi oferit de Editura Herald

Articol postat de

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă Editura Herald îţi dăruieşte un brad de Crăciun. La sfârşit de an te aşteaptă 10 noutăţi editoriale şi multe alte cărţi la preţuri promoţionale. În fiecare zi comanda însumând cele mai multe cărţi este premiată cu un brad frumos.

Află aici câte cărţi te despart de bradul tău! http://www.edituraherald.ro/2012_un_brad_pe_zi.asp

Ai 10 zile pentru alegerea cărţilor pe care vrei să le oferi celor dragi, câştigând unul dintre cei 10 brazi maiestuoşi care îţi va împodobi casa. Campania este valabilă doar pentru comenzile efectuate online. În fiecare moment poţi vedea pe site comanda însumând cele mai multe cărţi. La sfârşitul zilei câştigătorul va fi anunţat pe site.

De transport se ocupă editura. În cazul în care două comenzi au acelaşi număr de cărţi, câştigătoare va fi comanda care are valoarea cea mai mare. În cazul în care o persoană plasează mai multe comenzi într-o zi, numărul de cărţi se cumulează.

Consultă aici cele mai recente apariţii editoriale: http://www.edituraherald.ro/start.asp

Alege cu sufletul şi dăruieşte din inimă!

*Campanie valabilă în perioada 10 decembrie – 19 decembrie 2012.

VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Un brad pe zi oferit de Editura Herald, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
fb_share

renne

Subiecte: Concurs | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.