Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Stephan Schafer Mehdi – Organizarea evenimentelor

Articol postat de

Autor: Stephan Schafer Mehdi;
Titlu: Organizarea evenimentelor;

Lucrand in presa, am avut de multe ori contact cu diverse tipuri de evenimente. S-a intamplat cam in 99% din cazuri ca parerile ulterioare ale publicului prezent acolo sa nu fie dintre cele mai amiabile. De fiecare data apareau comentarii rautacioase, se carcotea pe seama conditiilor proaste de sonorizare, de iluminare, de caldura sufocanta din sali, de lipsa punctualitatii (ce-i drept, mai rar sa inceapa un eveniment la ora stabilita…). Asa ca, avand in vedere astfel de probleme destul de frecvente la noi, cred ca “Organizarea evenimentelor” scrisa de un neamt ar ajuta multe persoane din domeniu sa mai puna la punct detalii care cantaresc mult atunci cand vine vorba de formarea unei impresii asupra celui care organizeaza, fie ea companie, brand sau persoana fizica…

Probabil ca fiecare dintre noi, daca am sta putin sa ne gandim la ce evenimente (indiferent de natura lor) ne-a placut modul de organizare, cu siguranta le-am numara pe degetele de la o mana. Stephan Schafer Mehdi da dovada de o rigurozitate specific germana si structureaza cartea cat se poate de organizat, astfel incat scrierea sa para un ghid care poate fi oricand recitit si refolosit la nevoie. Practic, lecturezi cartea o data, insa cand trebuie in mod concret sa organizezi un eveniment, poti lua cartea in mana, pentru a-ti face un plan si pentru a-l pune in practica pas cu pas.

Cartea se adreseaza celor din domeniile marketing si relatii publice, dar si celor care coordoneaza diverse tipuri de proiecte, din arii de activitate variate, si care au contact cu presa la anumite intervale de timp. In special acestia trebuie sa constientizeze importanta modului in care isi organizeaza si isi prezinta evenimentul. Pentru ca asa cum il oferi, asa primesti si feedback. Intr-adevar, intotdeauna vor exista si carcotasi, care te pot critica si in momentul in care modul de prezentare a fost ok. Insa daca vrei sa le inchizi si lor gura, atunci trebuie sa studiezi mai mult si sa dai dovada de implicare si profesionalism.

Autorul ofera un volum mare de detalii, dedicand pagini intregi unor aspecte precum iluminarea sau alegerea locatiei. Desi par lucruri marunte, toate acestea puse cap la cap constituie un intreg care dau o identitate evenimentului tau. Concluzia? Nu scapa din vedere nimic, pentru ca orice greseala poate capata proportii catastrofice.

Cartea are si o utilitate care nu poate fi insa aplicata pentru tara noastra si nici pentru multe alte tari in care este tradusa. Stephan Schafer Mehdi are un simt practic extrem de dezvoltat, asa ca ofera concret si exemple de firme si branduri cu care se poate lucra in organizarea de evenimente, insa acestea sunt in Germania, asa ca nu ne vor fi de prea mare ajutor pe plan national…

Insa pentru toate celelalte sfaturi si idei, puteti comanda online “Organizarea evenimentelor” de pe site-ul editurii All.

 

Autor: Stephan Schafer Mehdi An aparitie: 2009
Titlu: Organizarea evenimentelor Pret: 34,90 lei
Nr. pagini: 192 Editura: All
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Stephan Schafer Mehdi - Organizarea evenimentelor, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Stephan Schafer Mehdi, _Comentator: Marinela Gheorghe, Editura: All | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.