Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Philippa Gregory – Fiica eminentei cenusii

Articol postat de

Autor: Philippa Gregory;
Titlu: Fiica eminentei cenusii;

Fiica eminentei cenusii de Philippa Gregory face parte din categoria romanelor istorice care atrag chiar si pe cei care in mod normal nu ar citi un astfel de gen literar. Asa cum se intampla in cazul meu. Autoarea nu pune accent atat de mult pe evenimentele istorice, pe cursul actiunii sau pe insemnatatea intamplarilor, fie la momentul respectiv, fie odata cu trecerea timpului.

Practic, focusul se muta pe personaje, pe trasaturile lor de caracter si pe relatia dintre ele. Facem cunostinta cu personalitati ambivalente, care nu vor putea fi incadrate niciodata in categoria „bun“ sau „rau“. Acestea actioneaza raportandu-se in mare parte la context, iar deciziile lor sunt luate pe moment, chiar daca de cele mai multe ori sunt gresite si aduc repercusiuni dureroase.

Va invit sa cititi intreaga recenzie pe BookMag.

Autor: Philippa Gregory An aparitie: 2013
Titlu: Fiica eminentei cenusii Pret: 39,95 RON
Nr. pagini: 440 Editura: Polirom
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Philippa Gregory - Fiica eminentei cenusii, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Philippa Gregory, _Comentator: Marinela Gheorghe, Editura: Polirom | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.