Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Anchee Min – Ultima imparateasa

Articol postat de

Ultima imparateasa - Anchee Min

Autor: Anchee Min;
Titlu: Ultima imparateasa;

Dupa ce am citit Imparateasa Orhidee scrisa de Anchee Min, mi-am dorit neaparat sa aflu ce se intampla mai departe cu viata eroinei, de care m-am atasat irecuperabil si pe care o consider unul dintre cele mai interesante personaje feminine din literatura care descrie lumea asiatica.

Romanul de fata, Ultima imparateasa reprezinta o continuare a primei carti, urmarind viata Orhideei in Orasul Interzis.

In primul roman, cel mai pregnant aspect era reprezentat de faptul ca o fata normala si simpla era nevoita sa se conformeze unei vieti pline de formalitati, o lume in care un bine se facea doar daca exista un interes la mijloc si in nici un caz din umanitate sau compasiune.

In cel de-al doilea roman, urmarim viata unei imparatese maturizate de greutati, care invata sa conduca un imperiu alaturi de barbati, in conditiile in care femeile nu aveau voie sa se implice in tot ce insemna chestiuni politice.

Puteti citi continuarea recenziei pe bookmag.eu

Autor: Anchee Min An aparitie: 2013
Titlu: Ultima imparateasa Pret: 20.95 RON
Nr. pagini: 448 Editura: Polirom
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 10.0/10 (36 votes cast)
Anchee Min - Ultima imparateasa, 10.0 out of 10 based on 36 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Anchee Min, _Comentator: Marinela Gheorghe, Editura: Polirom | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.