Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Scooby-Doo! – numarul 12

Articol postat de

Scooby-Doo- Sursa Erc PressTitlu: Scooby-Doo!;
Numarul: 12;

Cei aflati in cautarea unor benzi desenate se pot infrupta din oferta celor de la Erc Press. Editura ofera o colectie impresionanta din care nu lipseste niciun personaj animat important.

In numarul 12 al revistei, de exemplu, ii gasim pe Scooby-Doo si pe gasca lui de detectivi. Sunt incluse trei povesti desenate si amuzante cu tinerii detectivii: “Bine ati venit in Monsterville”, ”Cimitir de groaza”si “Prajitura-monstru”. Aceste povesti ofera si spatiu pentru cei mici ce vor sa deseneze. De asemenea se pot trimite aceste desene la adresa editurii, iar cele mai bune vor fi premiate. Premiul cel mare este un PlayStation 2 si este oferit desenatorilor in fiecare luna. In ultimele pagini ale revistei sunt publicate operele copiilor din intreaga tara.

Sunt oferite si cadouri garantate. In revista cu numarul 12 acesta consta intr-un joc cu hipopotami pe care cu totii l-am jucat in copilarie si de care ne amintim cu drag. Puteti comanda online revista Scooby-Doo! de la editura Erc Press.

Autor: An aparitie: 2009
Titlu: Scooby-Doo! Pret: 6,99 RON
Nr. pagini: 34 Editura: Erc Press
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 7.9/10 (12 votes cast)
Scooby-Doo! - numarul 12, 7.9 out of 10 based on 12 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Comentator: Danut Claudiu, Editura: Erc Press | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.