Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Benny – numarul 9

Articol postat de

Benny - Sursa Erc PressTitlu: Benny;
Numarul: 9;

Daca vreti sa le luati o revista celor mici puteti incerca la editura Erc Press. Prin revista Benny, editura vine in sprijinul copiilor oferindu-le jocuri stimulative de cultura generala, lectii amuzante de geografie, istorie si matematica, dar si curiozitati si bancuri amuzante.

De exemplu, numarul 9 al revistei ofera o calatorie in tara lui Beethoven, Germania. Sunt prezentate atractii turistice, evenimente importante din istoria nemtilor, flora si fauna in Germania si aspecte insemnate ale culturii germanice. Pentru a facilita memorarea, acestea sunt prezentate sub forma de jocuri. Apoi sunt enumerate cateva curiozitati interesante precum faptul ca traditia impodobirii bradului de Craciun este de origine germana (1605) sau ca handbalul a fost inventat in Germania in anul 1915.

Nu lipsesc aspecte ale culturii romanesti, desigur prezentate in legatura cu cele germanice. La sfarsit sunt rezumate povestile fratilor Grimm care au facut istorie: Alba-ca-Zapada si Cenusareasa.

Revista de peste 30 de pagini nu duce lipsa de concursuri cu premii rezonabile. Ea costa doar 4,49 lei si se poate comanda online de la editura Erc Press.

Autor: An aparitie: 2009
Titlu: Benny Pret: 4,49 RON
Nr. pagini: 34 Editura: Erc Press
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 7.0/10 (9 votes cast)
Benny - numarul 9, 7.0 out of 10 based on 9 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Comentator: Danut Claudiu, Editura: Erc Press | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.