Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Richard A. Knaak – Ziua dragonului (Warcraft – volumul 1)

Articol postat de

Richard A. Knaak - Ziua dragonului (Warcraft - volumul 1)Autor: Richard A. Knaak;
Titlu: Ziua dragonului (Warcraft – volumul 1);

Pentru pasionatii de fantasy, Ziua dragonului reprezinta o alegere demna de luat in seama. Pentru pasionatii jocurilor Blizzard, cartea e lectura obligatorie. Bineinteles, e implicata si o doza buna de strategie de marketing, dar, in fond, daca banii tai contribuie la construirea unuia dintre universurile tale preferate, de ce sa nu dai o mana de ajutor? O sa te intalnesti cu personaje cunoscute intr-o cu totul alta modalitate fata de cea cu care erai obsinuit.

O sa citesti despre dragoni, orci si vrajitori, si o sa ai in cap strategii de joc. Oare tu cum ai fi rezolvat misiune in locul eroului principal? Cu toate ca volumele nu au legatura intre ele in ceea ce priveste firul epic, e bine sa incepi cu acest prim volum, pentru a-ti face o idee despre spatiul si timpul in care se desfasoara actiunea.

Din pacate, povestea nu e ajutata de greselile de redactare aflate pe tot parcursul volumului, acestea, impreuna cu formatul (11,5×16,5cm) ingreunand lectura pe alocuri. Fie ca sunt typosuri sau dezacorduri, e greu sa treci peste ele cand cartea are marimea unei palme. Acum sa nu intelegeti gresit, alaturi de cel de 10x18cm, cred ca acest format e perfect pentru serii.

Richard A. Knaak alege sa se foloseasca in textul sau direct de unele dintre cele mai puternice creaturi din Warcraft: dragonii. Si nu de orice dragoni, ci de unii “legendari”. Combinati cu un mag simpatic, acestia te fac sa dai pagina dupa pagina, pentru a ajunge mai repede la final. Se vede ca autorul a avut mult de-a face cu jocurile Blizzard, dar si ca e pasionat de dragoni, scriind pana acum mai multe serii, ca Dragonlance si Dragonrealm, noua volume in universul Warcraft si sase carti in universul Diablo.

In mod clar, aceasta nu e o carte pentru oricine. Si nu cred ca are potentialul de a va transforma in fani ai genului, daca pana acum nu ati avut de-a face cu el, asa cum se intampla cu Warcraft jocul. Puteti comanda online Ziua dragonului de pe siteul editurii Amaltea.

Autor: Richard A. Knaak An aparitie: 2004
Titlu: Ziua dragonului Pret: 22 RON
Nr. pagini: 336 Editura: Amaltea
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 8.4/10 (11 votes cast)
Richard A. Knaak - Ziua dragonului (Warcraft - volumul 1), 8.4 out of 10 based on 11 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Richard A. Knaak, _Comentator: Alex Sima, Editura: Amaltea | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.