Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Alex Thurstan Kray – Power Failure

Articol postat de

Alex Thurstan Kray - Power FailureAutor: Alex Thurstan Kray;
Titlu: Power Failure;

De autor n-am auzit nimic pana acum, si ma mir, pentru ca Power Failure, cartea sa de debut, a fost categoric peste medie. O combinatie interesanta de intrigi politice, presarata cu mici scene de actiune, o dragoste cel putin dubioasa, in care ambii soti se inseala pe unde prind ocazia, si o criza la nivel national, intr-o Anglie in care sindicatele muncitorilor au puterea de a opri totul.

Rasturnarile de situatie nu sunt atat de dese incat sa devina deranjante, insa nici atat de rare incat sa treaca neobservate. In jocul de-a soarecele si pisica dintre Vee Fletcher, omul guvernului, si John Yeo, liderul sindicatelor, nu stii niciodata cine e felina. Unul se culca cu fiica celuilalt, in vreme ce al doilea are o aventura cu nevasta primului.

Interesele economice ale celor din varful piramidei coincid deseori cu interesele unui guvern din care acestia fac parte, sau pe care il controleaza. Iar pentru a-si pastra locul, cei de la putere nu se sfiesc sa ocoleasca legea daca nu au de ales. O carte surprinzatoare, merita sa-i acordati o sansa.

Autor: Alex Thurstan Kray An aparitie: 1998
Titlu: Power Failure Pret: 3,99 Lire Sterline
Nr. pagini: 349 Editura: Aspire
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 9.6/10 (5 votes cast)
Alex Thurstan Kray - Power Failure, 9.6 out of 10 based on 5 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Alex Thurstan Kay, _Comentator: Alex Sima, Editura: Aspire | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.