Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Ryu Murakami – Auditia

Articol postat de

Autor: Ryu Murakami;
Titlu: Auditia;

O vorba inspirata din umorul negru spunea: Un vaduv care se recasatoreste nu merita sa fi scapat de prima! Aoyama, personajul central din romanul Auditia, nu a luat in seama intelepciunea celor patiti atunci cand s-a lasat sedus de Asami, o fosta belerina, cu optsprezece ani mai tanara decat el. Si ce barbat din spatiul occidental nu l-ar intelege? Ce si-ar putea dori mai mult, ajuns la criza de la patruzeci de ani, decat sa para mai tanar in ochii migdalati ai unei frumuseti exotice? Dar gratioasa Asami, cu zambetul inocent de gheisa incepatoare, ascunde apucaturi diabolice, asemenea eroinei din legendele populare sino-japoneze, care, dintr-o femeie perfecta, afisand un farmec rapitor, se transforma intr-o vulpe malefica. Asami nu este o vulpe care-si va lua talpasita imediat ce povestea cu tenta horror ia sfarsit. Mai rau! Este un pradator avand sange rece si traume nestinse, un personaj cat se poate de real in antologia psihopatiilor contemporane. Celalalt Murakami, Ryu (pe numele mic), reuseste sa intretina suspansul. Il distribuie in doze mici si in scene unde calmul este prelungit pana la descatusarea brusca a detaliilor prevestind evenimentele sinistre. Va invit sa cititi recenzia completa pe BookMag.

 

Autor: Ryu Murakami An aparitie: 2010 (tradusa in limba romana)
Titlu: Auditia Pret: 17.21 RON
Nr. pagini: 200 Editura: Polirom
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Ryu Murakami - Auditia, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Ryu Murakami, _Comentator: Adriana Gionea, Editura: Polirom, Libraria: Elefant.ro | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.