Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Despina Calavrezo – English with The Little Prince

Articol postat de

Autor: Despina Calavrezo
Titlu: English with The Little Prince

Pentru oricine doreste un cadou nu numai frumos, dar si util unui copil (pre)scolar, una dintre cele mai bune optiuni este seria English with The Little Prince de la Editura RAO. Aceasta contine patru volume, fiecare fiind dedicat cate unui anotimp; iata invitatia la lectura, la joc, dar si la invatarea limbii engleze, de pe ultima coperta:

Cel mai iubit personaj din lumea întreagă îi invită pe copii în cele mai interesante aventuri. Micul prinţ, prietenul copiilor şcolari şi preşcolari, vă invită într-o minunată călătorie prin cele patru anotimpuri, pentru a învăţa limbile engleză şi franceză. Fiecare volum al colecţiilor originale English with The Little Prince şi Français avec le Petit Prince conţine cântece, poezii, conversaţie, activităţi şi un dicţionar ilustrat. Limbajul simplu şi ilustraţiile vesele vă vor cuceri încă de la prima pagină.

Invatarea limbi engleze este o necesitate pentru oricine, indiferent de varsta, dar pentru cei mici acest efort poate fi transformat intr-o joaca placuta daca se utilizeaza strategii adecvate. Astfel, in aceasta serie de carti, accentul se pune pe invatarea prin joc, desen si cantec, niste metode care desi nu sunt traditionale au demonstrat ca sunt preferate de cei mici si pot fi surprinzator de eficiente.

Primele doua parti- Poems si Song contin poezii si cantece accesibile pentru cei mici, dar si utile deoarece ele pot contribui, pe de-o parte, la dezvoltarea vocabularului, dar, pe de alta parte, la imbunatattirea dexteritatii de a comunica in limba engleza.

Cea de-a III-a parte este intitulata Activities si presupune realizarea altor activitati pe placul celor mici- realizarea sau completarea unor desene pe o tema data si colorarea acestora. Cea de-a IV- a parte- Spring talk contine mici dialoguri care pot fi citite celui mic asemenea unor povestioare sau impreuna cu acesta sub forma unui dialog; ele sunt completate de imagini, in partea din mijloc a paginii si de traducerea in romana, in partea de jos a paginii.

Deosebit de util este si Picture Dictionary- dictionarul ilustrat de la sfarsitul cartii si care contine cateva planse frumos colorate si ordonate tematic pe fenomene ale naturii, flori, animale etc.; pentru cei mici va fi mult mai usor de retinut un cuvant asociat cu o imagine decat lecturarea mecanica a acestora dintr-un dictionar ,,clasic”. La randul sau, cititorul poate sa foloseasca in mod creativ acest dictionar transformand acel plicticos sau enervant moment al verificarii acumularilor de cunostinte intr-un joc de tip intrecere intre el si cel mic…

Puteti comanda cartea online de pe site-ul Editurii RAO.

 

Autor: Despina Calavrezo An aparitie: 2012
Titlu: English with The Little Prince Pret: 19 roni
Nr. pagini: 32 Editura: RAO
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Despina Calavrezo - English with The Little Prince, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Comentator: George Motroc, Editura: Regis | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.