Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Lora Leigh – Placeri interzise

Articol postat de

Autor: Lora Leigh;
Titlu: Placeri interzise;
Autor recenzie: Alexandru Petria;

M-a pus Michiduta sa citesc romanul „Placeri interzise”, de Lora Leigh, aparut la „Nemira” în 2009. Am rezistat cu eforturi tentatiei de a-l arunca la cosul de gunoi, dupa primele 50 de pagini. Cum nu-mi place sa abandonez nimic, l-am terminat totusi, nu vă spun cu cate injuraturi slobozite fara retinere.

Volumul se vrea literatură erotica, insa este maculatură curata. Lora Leigh scrie cum altele tricoteaza la o cafea sau un ceai, discutand totodata cu prietenele. Pe coperta a IV-a a cartii se poate citi: „Lora Leigh este un star pe firmamentul literaturii erotice datorita intrigilor ei extraordinar de senzuale si fascinante”. Randurile sunt semnate de Lucy Monroe, probabil o tanti cu care-si bea cafeaua  Lora Leigh.

Nimic fascinant in „Placeri interzise”, dimpotriva. Intalnim un rudiment de intriga politista trasa de par pe aproape 500 de pagini si scene de sex descrise ca pentru retardaţi, bombastic, cu o lipsa de imaginatie penibila.

Probabil că „Placeri interzise” ar merita sa-l cumpere cei care doresc sa-si mareasca tensiunea arteriala. Dar numai dupa indicatia doctorului.

 

Autor: Lora Leigh An aparitie: 2009
Titlu: Placeri interzise Pret: 14,95 RON
Nr. pagini: 480 Editura: Nemira
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 9.9/10 (8 votes cast)
Lora Leigh - Placeri interzise, 9.9 out of 10 based on 8 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Lora Leigh, _Comentator: Alexandru Petria, Editura: Nemira | 1 Comentariu »

Un raspuns la “Lora Leigh – Placeri interzise”

  1. Miscarea de Tineret Says:
    08, 08, 2011 la 10:45 pm

    Mama, pe site-ul asta toate cartile au 10/10 voturi? (sau pe aproape) :O

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.