Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Danielle Fecteau – Telepatia – Comunicarea suprema

Articol postat de

danielle-fecteau-telepatia-comunicarea-suprema
Autor: Danielle Fecteau
Titlu: Telepatia – Comunicarea suprema

Trebuie sa recunosc ca am inceput lectura cartii “Telepatia – Comunicarea suprema” cu o anumita doza de scepticism. Cu toate ca am avut de multe ori experiente telepatice cu anumite persoane din anturajul de prieteni, nu speram ca o carte dedicata acestui subiect sa ma poata fascina atat de mult. Presarata cu o multime de exemple relevante si studii edificatoare, cartea reuseste sa te puna pe ganduri si sa te faca sa tratezi cu alti ochi anumite experiente din viata ta care treceau neobservate pana acum. Este o lectura placuta si usoara, datorita limbajului accesibil abordat de autoarea Danielle Fecteau.

Cartea prezinta o multime de povesti ale unor oameni aparent simpli, oameni in descrierea carora se poate regasi oricine, oameni care au avut parte de experiente care necesitau mult efort pentru a putea fi explicate in mod convingator si logic. Printre povestile acestor oameni, ne regasim cu totii. Cu toate ca e vorba de o relatie telepatica intre mama si fatul nenascut inca, intre mama si copilul aflat la mare departare, intre gemeni, intre foarte buni prieteni sau pur si simplu intre doi necunoscuti care s-au intersectat telepatic, e imposibil sa nu gasiti macar un exemplu care sa va starneasca putin curiozitatea si sa va faca sa va puneti intrebari.

Imi este greu sa gasesc un citat relevant printre atatea povesti interesante, dar daca e sa punem accent pe un singur lucru, acela ar fi modul nostru de a percepe lumea, modul de a descrie lucrurile clasificandu-le ca naturale sau… supranaturale.

Unul dintre capitolele cartii, “Telepatie fara limite”, incepe cu un citat din Edgar D. Mitchell, un astronaut care spunea ca

“Nu exista fenomene nenaturale sau supranaturale, ci doar niste lacune foarte mari in cunoasterea noastra a ceea ce este natural”.

Daca veti crede sau nu in telepatie si ii veti acorda dreptul de a fi descrisa ca si comunicare suprema, este decizia voastra. Inainte de a trage concluzii totusi, va recomand cu caldura aceasta carte.

Puteti comanda online Cartea “Telepatia – comunicarea suprema” de Danielle Fecteau de pe siteul editurii Curtea Veche.

Autor: Danielle Fecteau An aparitie: 2008
Titlu: Telepatia – Comunicarea suprema Pret: 22 RON
Nr. pagini: 192 Editura: Curtea Veche
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Danielle Fecteau - Telepatia - Comunicarea suprema , 10.0 out of 10 based on 5 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Danielle Fecteau, _Comentator: Anca Bolocan, Editura: Curtea Veche | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.