Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Allan & Barbara Pease – De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare

Articol postat de

allan-barbara-pease-de-ce-barbatii-sunt-neglijenti-iar-femeile-mereu-prevazatoare
Autor: Allan & Barbara Pease
Titlu: De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare

“De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare” este o carte despre relatiile dintre barbati si femei, dedicata atat femeilor, cat si barbatilor. Daca e sa fiu putin realista, va trebui sa mentionez ca publicul tinta a fost si va ramane sexul frumos. Ca si femeie, am fost intodeauna  atrasa de psihologia de cuplu si am incercat sa citesc cat mai multe carti dedicate acestui subiect vast. Terapeutii care abordeaza aceasta tema in manualele lor de psihologie considera deosebirile dintre barbati si femei sursa principala a tuturor conflictelor dintr-o relatie de cuplu. Intotdeauna am stiut ca suntem diferiti, dar in egala masura, am sperat si ca celalat se va schimba si se va adapta comportamentului sau nevoilor noastre.

Pentru ca acest lucru nu se intampla si nu se va intampla, va propun sa studiati mai atent diferentele dintre sexe si sa diminuati numarul de lucruri pe care le-ati schimba la partener. Asteptarile ambilor parteneri intr-o relatie trebuie sa fie cat se poate de realiste si sa se adapteze caracteristicilor innascute ale fiecaruia.

Cand am inceput lectura, speram sa gasesc sfaturi practice generale despre barbati si femei si perspectivele lor in diverse situatii, precum si motivele pentru care abordeaza aceste perspective. Am fost putin dezamagita sa remarc faptul ca aceasta carte este dedicata in intregime unui singur subiect, si anume: certurile din preajma sarbatorilor de iarna. Allan si Barbara Pease dezvolta acest subiect in cele mai mici detalii posibile, sperand sa ofere cuplurilor o metoda placuta de a depasi criza sarbatorilor de iarna.

Cartea se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor si ofera sfaturi extrem de utile despre cum sa te comporti in preajma Craciunului, despre cum sa iti tratezi sotia sau sotul, despre cum sa ai grija de musafiri si ce fel de atitudine trebuie sa adopti fata de copii.

Tratata cu amuzament la prima lectura, datorita diferentelor dintre sexe care intotdeuna par absurde pentru celalalt partener, cartea ne ofera o metoda la indemna a de a ne bucura cu adevarat de sarbatori si de familie, invatandu-ne ca nevoile si asteptarile noastre nu coincid cu ale celorlalti.

Puteti comanda online cartea “De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare” de Allan & Barbara Pease de pe siteul editurii Curtea Veche.

Autor: Allan & Barbara Pease An aparitie: 2008
Titlu: De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare Pret: 25 RON
Nr. pagini: 288 Editura: Curtea Veche
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 9.6/10 (8 votes cast)
Allan & Barbara Pease - De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare, 9.6 out of 10 based on 8 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Allan & Barbara Pease, _Comentator: Anca Bolocan, Editura: Curtea Veche | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.