Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Ambika Wauters – Totul despre Homeopatie. Mica Enciclopedie

Articol postat de

Ambika Wauters – Totul despre Homeopatie. Mica EnciclopedieAutor: Ambika Wauters;
Titlu: Totul despre Homeopatie. Mica enciclopedie;

Totul despre homeopatie, carte foarte utila daca doriti sa renuntati la antibiotice, injectii, pastile de ale caror efecte secundare va temeti, si sa treceti la medicina alternativa. Poate ati avut experiente negative cu acestea, poate tocmai v-ati hotarat sa duceti un stil de viata mai sanatos, sau poate folositi deja aceasta terapie si aveti nevoie de un “indrumar homeopatic” – caci asa imi place mie sa ii spun.

Homeopatia fiind o terapie holista, principiul de baza este acela ca trateaza persoana ca un intreg, nu numai simptomele. Cu un zambet in coltul gurii imi vine sa spun: medicina alopata este precum terapia cognitiv-comportamentala, iar homeopatia este un fel de gestaltterapie. Ambika Wauters a acordat doua pagini fiecarui remediu, cu trei mari subtitluri: Ratiune si sentimente, Indispozitii fizice, Simptome generale. Aceasta pentru ca, precum am spus, homeopatia e o terapie holista si priveste atat corpul cat si spiritul. Un medic homeopat bun va va intreba nu numai ce va doare trupeste cat si care este viata voastra emotionala si ce stil de viata aveti.

Pe langa foarte-cuprinzatorul “dictionar de remedii”, Ambika Wauters ne cadoriseste cu aproximativ 150 pagini despre homeopatie in detaliu, indica remediile utile in multe afectiuni comune, ca intretinere sau ca tratament zdravan, si nu in ultimul rand ne invata cum sa alegem singuri un remediu.

Consider aceasta carte esentiala pentru partizanii medicinei alternative si meritele sunt atat ale autoarei cat si ale editurii, care a editat-o intr-o formula user-friendly – usor de rasfoit, placuta ochiului datorita imaginilor si calitatii bune a foilor. Totusi, aveti grija, nu deveniti fanatici, exista momente in viata unui om cand nu poate nega beneficiile medicinei conventionale.

Puteti comanda online Totul despre Homeopatie. Mica Enciclopedie de pe siteul editurii Nemira.

Autor: Ambika Wauters An aparitie: 2007
Titlu: Totul despre Homeopatie.Mica Enciclopedie Pret: 44 lei
Nr. pagini: 400 pagini Editura: Nemira
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 9.6/10 (10 votes cast)
Ambika Wauters - Totul despre Homeopatie. Mica Enciclopedie, 9.6 out of 10 based on 10 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Ambika Wauters, _Comentator: Ana Maria Sendruc, Editura: Nemira | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.