Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Peter Handke – Don Juan (povestit de el insusi)

Articol postat de

Autor: Peter Handke;
Titlu: Don Juan (povestit de el insusi);

Cum ar fi sa te trezesti cu Don Juan in casa ta, pregatit sa faca destainuiri cu privire la cele mai intense sapte zile din viata lui? Si cand spun intense, nu ma refer la picanterii erotice. Dimpotriva, pentru Don Juanul imaginat de Peter Handke, intens inseamna profund, un sens oferit de femeile care i-au dat de gandit.  Raspunsul la aceasta intrebare o poate da un hangiu aflat in pragul falimentului, din apropierea unei manastiri controversate acum cateva sute de ani. Prin spartura din zidul lasat in paragina s-a strecurat, fara ezitari sau explicatii, un Don Juan ajuns la apogeul carierei de mare cuceritor. Nu sariti sa aruncati cu imagini rasuflate, pentru care sunt blamati ochii dati peste cap in fata unui fante contrafacut! Acest Don Juan are ceva din sarmul discret si ermetic intalnit la Keanu Reeves sau la Adrien Brody (“Pianistul”), iar intamplarile din ultima saptamana a calatoriilor sale dezvaluie o cautare a frumusetii atipice. Va invit sa cititi intreaga recenzie pe BookMag.

 

Autor: Peter Handke An aparitie: 2006 (tradusa in limba romana)
Titlu: Don Juan (povestit de el insusi) Pret: 6.75 RON
Nr. pagini: 96 Editura: Paralela 45
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 9.3/10 (4 votes cast)
Peter Handke - Don Juan (povestit de el insusi), 9.3 out of 10 based on 4 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Peter Handke, _Comentator: Adriana Gionea, Editura: Paralela 45, Libraria: Elefant.ro | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.