Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Paul Bailey – Baiatul printului

Articol postat de

Paul Bailey - Baiatul printuluiAutor: Paul Bailey
Titlu: Baiatul printului

Baiatul printului este genul de roman care ii rasplateste pe cititorii dornici sa tolereze un amanunt ce i-ar face pe unii sa arunce cu pietre sub forma jignirilor si a pumnilor impartiti in stanga si-n dreapta – relatia de iubire descrisa de Paul Bailey implica participarea a doi protagonisti de acelasi sex. Daca poti trece peste acest detaliu, atunci ai norocul sa descoperi o carte plina de profunzime, in care tot ce ar fi parut grotesc si brutal intr-o lume a marginalilor inghesuiti in mansardele periferiei sau in stabilimentele clandestine se transforma intr-o poezie a senzualitatii umanizante, slefuita de voluptati literare impartasite. Bonus pentru cititorul neaos: Parisul interbelic si doua personaje din Romania, care nu sunt venite in Orasul Luminilor pentru a cersi, nici pentru a se imbogati din furtisaguri, ci pentru a se bucura de rafinamentul picant al unui paradis carnal si, totodata, spiritual, cladit pe mitologiile decandente. Puteti citi intreaga recenzie pe BookMag.

 

Autor: Paul Bailey An aparitie: 2014 (tradusa in limba romana)
Titlu: Baiatul printului Pret:
Nr. pagini: 200 Editura: Polirom
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Paul Bailey - Baiatul printului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Paul Bailey, _Comentator: Adriana Gionea, Editura: Polirom | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.