Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

George R. Walther – Influenta limbajului pozitiv

Articol postat de

George R. Walther - Influenta limbajului pozitivAutor: George R. Walther;
Titlu: Influenta limbajului pozitiv – Stapaneste puterea limbajului pozitiv, limbajul succesului;

“Influenta limbajului pozitiv” este una dintre cele mai bune carti axate pe comunicarea eficienta si pe impactul acesteia asupra mentalitatii noastre sau a interlocutorilor nostri. In multe carti veti gasi sute de pagini de umplutura; pagini care bat pasul pe loc si explica aceeasi metoda de nenumarate ori, schimband doar cuvintele sau expresiile.

Uneori simtim nevoia sa ne luam un creion si o hartie si sa notam pasaje care ne impresioneaza profund, fragmente pe care am vrea sa nu le uitam niciodata.

Trebuie sa recunosc ca am citit cartea “Influenta limbajului pozitiv” fara hartie si creion langa mine si nu pentru ca nu am avut nimic bun de invatat din ea, ci pentru ca oricat de mult am incercat sa reduc, concluzia a fost una si aceeasi: din 320 de pagini, 320 de pagini merita retinute si recitite.
Imi este extrem de greu sa aleg un singur citat relevant pentru o carte atat de plina de invataturi si sfaturi practice capabile sa schimbe perspectiva din care ne analizam propria viata.

George R. Walther prezinta avantajele unui limbaj pozitiv dintr-o perspectiva simpla si usor abordabila de orice persoana, indiferent de varsta, experienta de viata sau educatie. Oricine poate beneficia de sfaturile lui si isi poate imbunatati viata folosind tehnicile lui capabile sa transforme orice situatie neplacuta intr-o experienta pozitiva.

Cartea prezinta 50 de expresii ale limbajului pozitiv si autorul ne garanteaza ca simpla folosire a lor “va avea un efect miraculos asupra comportamenului propriu”.

Este o carte extrem de usor de citit, plina de exemple inspirate din viata reala, de citate si expresii clare. O carte pe care o recomand sincer tuturor pentru ca nu exista persoana care sa nu aiba ceva de invatat dupa lecturarea ei.

“Amintiti-va ca limbajul pozitiv nu este o destinatie finala. Este o calatorie continua – asa ca bucurati-va de ea!” (George R. Walther)

Puteti comanda online Influenta limbajului pozitiv de pe siteul editurii Curtea Veche.

Autor: George R. Walther An aparitie: 2008
Titlu: Influenta limbajului pozitiv Pret: 20 RON
Nr. pagini: 336 Editura: Curtea Veche
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 9.3/10 (20 votes cast)
George R. Walther - Influenta limbajului pozitiv, 9.3 out of 10 based on 20 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: George R. Walther, _Comentator: Anca Bolocan, Editura: Curtea Veche | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.