Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Margaret Mazzantini – Nimeni nu se salveaza singur

Articol postat de

Autor: Margaret Mazzantini;
Titlu: Nimeni nu se salveaza singur;

Margaret Mazzantini surprinde un moment din viata unui cuplu ajuns in cea mai grea etapa: aceea in care partenerii nu mai pot convietui, dar nici nu se mai regasesc pe sine dupa separare. Nici fara, nici impreuna scrie pe butonul atomic din interior, care declanseaza implozia cand nu-si mai pot arunca reprosurile in fata. Nimeni nu se salveaza singur este o succesiune de flashback-uri despre momentele de intimitate si greselile ce au dus la separare. Autoarea italiana stie cum sa trezeasca amintirile cititorilor, iar analiza psihologica descrie strania placere a suferintei imbinate cu nevoia de tandrete, satisfacuta uneori de salvatorul gasit in celalalt. Va invit sa cititi intreaga recenzie pe BookMag.

Autor: Margaret Mazzantini An aparitie: 2013 (tradusa in limba romana)
Titlu: Nimeni nu se salveaza singur Pret: 21.21 RON
Nr. pagini: 208 Editura: Polirom
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 9.7/10 (14 votes cast)
Margaret Mazzantini - Nimeni nu se salveaza singur, 9.7 out of 10 based on 14 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Margaret Mazzantini, _Comentator: Adriana Gionea, Editura: Polirom, Libraria: Elefant.ro | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.