Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Merry Aronson, Don Spetner, Carol Ames – Ghidul redactarii in relatii publice

Articol postat de

Ghidul redactarii in PRAutor: Merry Aronson, Don Spetner, Carol Ames;
Titul: Ghidul redactarii in relatii publice;

Clara, concisa si extrem de practica, acesta este cel mai bun mod in care poate fi descrisa cartea. Spre deosebire de alte carti de relatii publice, care se lungesc in definitii si dezbateri asupra meseriei, Ghidul redactarii in relatii publice ofera informatii concrete, dublate de o multitudine de exemple.

Cartea acopera majoritatea aspectelor necesare unei persoane care vrea sa faca PR profesionist, de la banalul comunicat de presa pana la comunicarea in timpul unei crize. Mai mult, sfaturile date sunt adaptate perfect erei digitale.

Abordarea autorilor este una simpla, ei explica pas cu pas procedeele ce trebuie urmate, cartea fiind usor de citit. Structurarea in 14 capitole independente face posibila si o lecturare secventiala. Astfel, putem trece peste lucrurile pe care deja le cunoastem fara a fi in incapacitatea de a intelege informatiile ulterioare.

Cele doua plusuri pe care vreau sa le subliniez: exemplele si lipsa redundantelor. Mi se pare foarte important nu doar sa ti se indice cum trebuie facut un lucru, ci si sa ti se arate produsul finit de PR. Modelele de comunicate de presa si de campanii de succes m-au ajutat sa inteleg mult mai bine cum trebuie redactate materialele.

Consider ca acesta carte trebuie sa se afle pe masa tuturor celor interesati de PR, fie ei incepatori sau deja initiati in meserie. Experienta vasta a celor trei autori vor contribui, cu siguranta, la imbunatatirea modului in care faceti PR in momentul de fata.

Ghidul redactarii in Relatii publice
poate fi comandat de pe siteul editurii Amsta Publishing.

Autor: Merry Aronson, Don Spetner, Carol Ames An aparitie: 2008
Titlu: Ghidul redactarii in relatii publice Pret: 29 RON
Nr. pagini: 328 Editura: Amsta Publishing
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 9.4/10 (9 votes cast)
Merry Aronson, Don Spetner, Carol Ames - Ghidul redactarii in relatii publice, 9.4 out of 10 based on 9 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Carol Ames, _Autor: Don Spetner, _Autor: Merry Aronson, _Comentator: Loredana Modoran, Editura: Amsta Publishing | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.