Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Leil Lowndes – Cum sa comunici cu oricine

Articol postat de

Leil Lowndes – Cum sa comunici cu oricineAutor: Leil Lowndes;
Titlu: Cum sa comunici cu oricine;

Cum sa comunici cu oricine aduna 92 de reguli de comportament pentru un succes garantat in viata, in dragoste si in afaceri. Se numara printre cartile mele preferate de „How to” si de comunicare. Ar putea fi numita cu usurinta manual de comunicare intrucat explica exact ce trebuie sa faci, apeland la exemple din viata de zi cu zi.

Nu numai ca vei sparge gheata, ci ii vei impresiona pe ceilalti cu noile tale abilitati, spune Larry King despre carte.

Cartea este impartita in opt parti „Cum sa..”: „..intrigi pe toata lumea fara sa scoti nici un cuvant”, „..stii ce sa spui dupa ce ai zis «Salut»”, „..vorbesti ca un VIP”, „…pari o persoana din interior in orice grup”, „..para ca semanati ca doua picaturi de apa”, „…diferentiezi puterea laudelor de stupiditatea flatarii”, „…ajungi direct la inimile lor”, „…influentezi o petrecere asa cum un politician influenteaza o incapere plina de oameni”, „…spargi cel mai inselator tavan din sticla”.

Nu va mai trebui niciodata sa ramai fara cuvinte. Asemenea unui papagal, repeta pur si simplu ultimele cateva cuvinte ale partenerului tau de conversatie.

Ce mi-a placut foarte mult la carte a fost si faptul ca, la sfarsitul, fiecarui capitol este rezumata tehnica prezentata, astfel incat, daca vreodata vrei sa iti aduci aminte tehnicile, poti sa rasfoiesti si sa citesti doar ce e incadrat in dreptunghiuri.

De fiecare data cand suni la cineva acasa, identifica si saluta intotdeauna persoana care a raspuns. De fiecare data cand suni la cineva la birou, imprieteneste-te cu secretara. Oricine este suficient de aproape sa raspunda la telefon este suficient de aproape si sa-i spuna sefului opinia lui despre tine.

Leil Lowndes iti arata prin lucrarea ei cum sa iti faci o intrare memorabila, cum sa discuti cu oameni pe care nu ii cunosti, dar ii consideri interesanti, cum sa pari o persoana de ingredere, cum sa ii cuceresti pe cei din jurul tau prin ce discuti si prin limbajul corpului sau cum sa pari atragator chiar si cand vorbesti la telefon.

Un semn sigur care denota ca esti Cineva este absenta constanta a intrebarii „Cu ce te ocupi?”

Cartea este o comoara in sine prin simplul fapt ca toate exemplele date si sfaturile se aplica in zilele de azi, sunt actualizate pentru ceea ce se intampla in secolul nostru. Leil Lowndes este printre cei mai renumiti si cautati consultanti in comunicare, iar cartea ei este ghidul potrivit pentru a te ajuta sa devii un specialist in comunicare.

Puteti comanda online Cum sa comunici cu oricine de Leil Lowndes de pe siteul editurii Amsta Publishing.

Autor: Leil Lowndes An aparitie: 2003
Titlu: Cum sa comunici cu oricine Pret: 31 RON
Nr. pagini: 352 Editura: Amsta Publishing
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 8.6/10 (11 votes cast)
Leil Lowndes – Cum sa comunici cu oricine, 8.6 out of 10 based on 11 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Leil Lowndes, _Comentator: Adina Antonie, Editura: Amsta Publishing | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.