Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Julie Morgenstern – Tehnica organizarii timpului

Articol postat de

Julie Morgenstern – Tehnica organizarii timpuluiAutor: Julie Morgenstern;
Titlu: Tehnica organizarii timpului;

Tehnica organizarii timpului este un manual pentru cei care au nevoie de sfaturi cu privire la timp si la ce instrumente sa foloseasca pentru a se organiza mai bine.

Cartea lui Julie Morgenstern cuprinde patru parti: Punerea bazelor, Analiza, Strategia si Atacul. Se poate cu usurinta numi carte de buzunar. Are 176 de pagini, in care autoarea da sfaturi despre cum o persoana isi poate organiza timpul atat atunci cand se afla acasa, cat si la serviciu. Este o carte simpla si utila pentru cei care au probleme cu timpul.

Citind cartea, vei reusi sa descoperi cauzele care te impiedica sa iti organizezi timpul eficient. Autoarea incearca sa te faca sa iti propui anumite obiective si sa iti stabilesti anumite prioritati astfel incat sa te poti organiza in functie de acestea.

Este ofarte usor sa te pierzi in detalii in lumea rapida din zilele noastre: asteptarile zilnice de la timpul tau, activitatile si sarcinile nesfarsite cate te zapacesc. Seamana cu viata ta?

In carte vei gasi exemple concrete despre cum sa iti creezi o harta a timpului, cum sa iti alegi o agenda care sa ti se potriveasca si cum sa o organizezi. Autoarea prezinta un sablon de harta a timpului, usor de copiat si de completat de catre oricine. La fiecare capitol, vei gasi mai multe metode de organizare din care sa iti alegi, asadar este o probabilitate foarte mare sa gasesti unul care sa ti se potriveasca si sa iti fie pe plac. De asemenea, in carte poti citi despre factorii temporali care sunt trecuti cu vederea si iti pot da programul peste cap.

Iata cateva sfaturi pe scurt prezentate in carte:

• Foloseste notite Post-It pentru a anticipa anumite actiuni
• Creeaza modele pentru scrisori
• Mentine un sistem de indosariere simplu
• Invata sa spui NU
• Deleaga sarcinile
• Lipeste o lista cu titlul „Nu uita” langa usa de la intrare
• Alcatuieste sablonul unei liste de cumparaturi

Puteti comanda online Tehnica organizarii timpului de Julie Morgenstern de pe siteul editurii Amaltea.

Autor: Julie Morgenstern An aparitie: 2005
Titlu: Tehnica organizarii timpului Pret: 19 RON
Nr. pagini: 176 Editura: Amaltea
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 9.0/10 (11 votes cast)
Julie Morgenstern – Tehnica organizarii timpului, 9.0 out of 10 based on 11 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Julie Morgenstern, _Comentator: Adina Antonie, Editura: Amaltea | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.