Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Chris Crouch – Organizeaza-te!

Articol postat de

Chris Crouch - Organizeaza-teAutor: Chris Crouch;
Titlu: Organizeaza-te!;

Organizeaza-te! este o carticica plina de sfaturi utile pentru oamenii care isi doresc sa isi imbunatateasca productivitatea si capacitatea de organizare. Se citeste cu usurinta si iti spune exact ce trebuie sa faci ca sa fii mai organizat.

Fiecare din cele 55 de capitole este impartit in trei parti. Iata cum le prezinta autorul:

Explic ideea (in sectiunea „Ce inseamna?”), apoi precizez de ce este ideea importanta si cum te poate afecta (in sectiunea „Si ce daca?”), iar, in final, sugerez cum poti utiliza aceasta idee (in sectiunea „Ce-i de facut?”).

Sfaturile se adreseaza celor care au un serviciu si care au nevoie de organizare pentru planificarea intalnirilor cu clientii, pentru ordonarea lucrurilor ca sa le gaseasca mai usor, s.a.m.d. Ideile lui Chris Crouch pot fi folosite insa si in viata de zi cu zi.

De cele mai multe ori este mai important sa stii ce sa faci in continuare decat sa stii ce sa rezolvi.

Cartea este deschisa de un capitol in care sunt explicate problemele care ne impiedica sa fim mai organizati. Astfel, aflam ca sunt sase problem care ne pot impiedica sa progresam in dorinta de a deveni mai organizati: manuirea eficienta a articolelor pe care le folosim, stabilirea prioritatilor, managementul timpului, managementul proiectelor, probleme de personalitate si probleme psihologice.

Nu mai angaja o persoana de 45 de kilograme pe un post care presupune o greutate de 125 de kilograme. Te va costa multi bani, vei fi frustrat si, mai mult, aceste lucruri pot fi prevenite cu usurinta.

Chris Crouch da niste idei simple si usor de pus in aplicare pentru a face fata provocarilor legate de organizare si de stabilirea prioritatilor. In plus, autorul ti se adreseaza direct ca si cum ai avea un antrenor personal care te invata cum sa iti aranjezi dosarele, cum sa spui nu, sa amani, sa delegi pe cineva sa faca unele sarcini sau cum sa ai timp pentru ce iti place.

Stabileste un loc pentru fiecare lucru si pune fiecare lucru la locul lui.

Ce mi-a placut la carte a fost si faptul ca, la sfarsit, autorul a trecut pentru fiecare capitol o lista de lecturi de unde ma pot informa. Asadar, daca am fost interesata mai mult despre un anumit punct, capitol sau o anumita idee din carte, ma pot inspira din cartile trecute la final. Sa nu credeti ca arata ca o bibliografie. Nu! Autorul ia fiecare capitol si in cateva randuri descrie o carte sau maxim doua din care se pot afla mai multe.

Nu-ti fie teama sa pui intrebari care par stupide. Sunt mai usor de rezolvat decat greselile stupide.

Puteti comanda online cartea Organizeaza-te! de Chris Crouch de pe siteul editurii AMSTA Publishing.

Autor: Chris Crouch An aparitie: 2007
Titlu: Organizeaza-te! Pret: 25 RON
Nr. pagini: 176 Editura: Amsta Publishing
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 10.0/10 (8 votes cast)
Chris Crouch – Organizeaza-te!, 10.0 out of 10 based on 8 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Chris Crouch, _Comentator: Adina Antonie, Editura: Amsta Publishing | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.