Promotii

EscapeReality

Ultimele recenzii, stiri sau concursuri

Categorii Google

Comentarii recente

Recenzii ordonate dupa edituri si autori:

Editura Adevarul Editura All Editura Amaltea Editura Amsta Editura Aquila Editura Art Colectia Biblioteca Pentru Toti Editura Brandbuilders Editura Cartea Romaneasca Editura Cartier Editura Corint Editura Curtea Veche Editura Erc Press Editura Herald Editura Humanitas Editura Ibu Editura Leda Editura Litera Editura Millennium Press Editura Minerva Editura Mix Editura Nemira Editura Polirom Editura Rao Editura Semne Editura Trei Editura Tritonic Editura Univers Editura Vellant Editura Vremea

Arhive


« | Pagina principala | »

EscapeReality

Haruki Murakami – In cautarea oii fantastice

Articol postat de

Autor: Haruki Murakami;
Titlu: In cautarea oii fantastice;

Se ia un barbat de (aproape) treizeci de ani, proaspat divortat, insingurat intr-o metropola nipona, plictisit de toti si de toate, si se trimite in cautarea imposibilului – oaia fantastica, vietatea in care si-a pus toate sperantele un personaj ce dirija societatea din umbra, chiar si de pe patul de moarte. Se mai adauga niste personaje misterioase, un pic de suspans ireal, o prezenta feminina de-o senzualitate atipica (des intalnita in romanele autorului) si niste detalii stranii. In final,  toate acestea sunt amestecate imprevizibil pentru a rezulta un alt roman din colectia Haruki Murakami. Spre deosebire de alte carti ale autorului, In cautarea oii fantastice prezinta un personaj masculin aflat in plina criza emotionala care va fi scos din mediul sau-metropola acoperita de zgarie-nori, agitatie si neoane- pentru a fi trimis intr-un loc salbatic si mitic, ascuns tocmai in tinuturile nordului indepartat al Japoniei. Va invit sa cititi intreaga recenzie pe BookMag.

 

Autor: Haruki Murakami An aparitie: 2011 (actuala editie tradusa)
Titlu: In cautarea oii fantastice Pret: 17.95 RON
Nr. pagini: 324 Editura: Polirom
VN:F [1.9.22_1171]
Nota acordata acestei carti:
Rating: 9.4/10 (5 votes cast)
Haruki Murakami - In cautarea oii fantastice, 9.4 out of 10 based on 5 ratings
fb_share

renne

Subiecte: _Autor: Haruki Murakami, _Comentator: Adriana Gionea, Editura: Polirom, Libraria: Elefant.ro | Nici un comentariu »

Comentarii

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.